Floralieke --- wie, wat, waar en wanneer

Griet Vermeiren, Conciërgevrouw van VZW Akindo te Lommel volgde haar hart en passie  Als zingende bloemenboerin creëerde ze samen met haar gezin Raf, Marike, Johanna, Mien en Rosette in de tuin achter het conciërgehuis van VZW Akindo in Lommel Werkplaatsen de Bloem Pluk Tuin Floralieke. Het is een plezier om in te vertoeven,  voedsel voor de bijen of vlinders en er zijn bloemen voor iedereen.

 

 

Elke vrijdag vanaf 14:00h tot 20:00h en in het weekend van 10:00h tot 17:00h kan knippen en plukken. Je stelt zelf je boeket samen of laat je helpen door Griet aka Floralieke. De dikte van het boeket ter hoogte van de stengels bepaalt de richtprijs die betaald kan worden. 

   

Alle opbrengst gaat naar VZW Akindo. Deze organiseert vakantiekampen voor Kinderen en Jongeren uit maatschappelijk kwetsbare milieus op het domein van  Vakantiehuis Akindo vzw te Lommel, Werkplaatsen 65.

   

=== COVID-19 === 
Bij aankomst kan de poort van het domein Akindo gesloten zijn om de 'vakantiekampbubbel' van de akindo-kids te beschermen. Je belt dan even 0498658779 om binnen te komen. Op de weg van de poort naar de tuin is een mondmasker verplicht. In de tuin zijn de bloembedden anderhalve meter breed en rekenen we op ieders goede wil en gezond verstand om afstand te houden. We dragen zorg voor de Aarde, de bloemen en elkaar.
=== COVID-19 ===

Wees welkom in jouw tijd en op tempo van de bloemen. 

Je kan rustig genieten van de tuin, proeven en kijken naar geuren en kleuren,
er gewoon even 'zijn'. 

Een boeketje kopen mag maar moet niet.

We vertellen je graag over de bloemen, de tuin, akindo en haar projecten of laten je gewoon met rust :-). Vlinder maar rond en land op jouw manier.